Review Safi shayla Hijab Haircare Expert


 Hai korang bertemu lagi kita kali ini hehehhe.. so hari ni iris nak share dengan korang produk yang boleh selesaikan masaalah rambut gugur dan kelemumur yang menghantui hidup kite sebagai perempuan😭.

Ada kee yang tengah ada masalah rambut gugur mcm saya?? 

Alhamdulilahh saya dah dapat jumpe shampoo dan produk khas untuk rambut gugur yg sesuai dengan saya😍  

Hmm lega sangat tau.. kalau x sebelum ni kalau lepas cuci rambut time nak sikat tu memang menitik air mata tengok rambut gugur banyak gila😭.. ye la rambut kan mahkota bagi wanita kan.. 

serius tau saya memang recommend gila produk safi shayla ni bagi yg ada masalah rambut gugur🥺.. seminggu jugak try produk ni nmpaknye rambut gugur kurang skit nak sikat pun x nngis da sbb rambut jadi lembut gila… ☺️ bau dia hmmm wangii tau.. sape x cuba memang rugi laaa.. terbaik betul safi shayla ni😍





Produk Safi shayla ni 73% menguatkan rambut dari akar, mengurangkan rambut gugur sehingga 57%dari akar rambut. Rambut akan lebih beralun kelebihan lain produk safi shayla ni adalah instant cooling, melegakan kelemumur, rambut cepat kering, tidak berminyak dan paling best bauan bunga yg menyegarkan.


👑 1. Shampoo-now with Hijab Scalp Biotics technology to cleanses & strengthen hair structure with fragrance up to 72 hours







👑 2. Refreshing Scalp Mask-cares for scalp,reduces sebum, strengthen hair follicles & removes bad odour






👑 3. HairTonic-formulated with Hijab Scalp Biotics technology, Korean Red Ginseng & Niacinamide strengthens hair follicle from hair roots, reduce hair fall and 4.6X hair more voluminous.






👑 4. HairSerum-repairs and strengthens brittle hair by penetrating into the inner hair half structure.



👑 5. HairMist-extraprotectionforhair,locksinand retains nutrients for stronger hair whilst eliminating bad odour for long lasting hijab freshness.




So korang cepat2 dapatkan safi shayla ni tau.. banyak je dekat watson,guardian atau pasaraya berhampiran.. rugi sangat kalau tak cuba😍


#hairtok #haircare #hairtips #Shaylatonik #rambutgugur #fyp #safimalaysia




1 comment