SAFI RAYA KAU HIJAU PERCUMA PINGGAN BATIK SAFI EDISI KHAS



 Hai korang lagi berapa hari je lagi kan kita nak sambut ramadhan.. nampaknye ini tahun kedua sambut ramadhan dengan norma baru.. hai kurang pulak rasa feel nak raya tu kann..

 


Walaubagaimana pun kite kena teruskann la jugakk sambut ramadhan dan syawal dengan norma baru ni kan. Haahh korang kena pastikan guna hand wash antibacterial dari safi no tau.. setiap kali balik dari bazar ramadhan tu jangan lupa cuci tangan bersih bersih dengan safi handwash.. 




 

Safi ni memang tak asing lagi dari hidup kita ye.. produk2 dari safi ni punyala lama kat pasaran.. dari kecik lagi mak memang dah guna produk dari safi ni.. jadi kite memang sambung la beli produk safi ni.. 

Produk2 yang iris guna masa musim covid dan sinonim dengan norma baru ni iris guna 

Safi antibacterial shower cream untuk mandian seisi keluarga.. bau dia lembut je.. bila bilas terus rasa bersih.. dan tidak bersabun.. 

Safi antibacterial handwash untuk cucian tangan bila pulang dari luar.. bau wangi dan lembut.. juga rasa bersih bila bilas.

Safi micellar water untuk cuci kesan mekap selepas seharian diluar.. cuci sekali je terus bersih kesan mekap.

Safi rania Gold Day Cream iris guna sebagai pelembab waktu bangun dan nak tidur.. memang best kulit rasa lembut je.. da penat seharian kan pakai facemask bagila kulit kita rest dan bernafas.. 



Dannn paling menarik sekarang bila korang beli minimum rm40 produk dari safi korang akan dapat edisi khas pinggan batik yang sangat cantik.. menarik sangat bila hidang 

 lemang ketupat rendang atas pinggan tu hehee.. 

So korang kena beli produk safi banyak2 tau dan buat koleksi pinggan batik yang cantik tu. Ada 3 design batik berbeza yang korang kena kumpul tau.

Walau macam mana pun cara korang nak sambut raya nanti jangan lupa patuhi sop dan amalkan menjaga kebersihan.. semoga kita semua dapat menikmati hari raya dengan keluarga tercinta. Dannn jangann lupa tau grabbb la pinggan batik safi ni dengan pembelian produk safi minimum rm40 jee... semoga ketemu lagi korang.. selamat berpuasa dan menyambut ramadhan karemm..

4 comments

  1. Tu la kan cantik pinggan safi ni

    ReplyDelete
  2. Ramadhan kareem semoga ramadhan ini lebih bermanfaat dan lebih baik dari tahun2 sebelumnya

    ReplyDelete
  3. Cantiknya pinggan-pinggan ni..

    ReplyDelete