Review Safi Balqis Oqywhite - Hydrating Lotion










Hi koranggg kali ni iris nak share tentang produk terbaru dari Safi iaitu Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion.
Dia macam ala2 pelembab muka la... senangnye kalau bawak g travel.. sebab banyak fungsi hanya dalam satu produk. Tak yah la angkut barang banyak2 kan.. satu ni pun da cukup.. boleh letak dalam handbag je tau..





Antara kebaikan produk safi ini adalah seperti berikut :

SAFI BALQIS OXYWHITE - HYDRATING LOTION 100ML
Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion
Gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum. Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat bertindak:
• Memberikan 2x penghidratan*dan kesegaran dengan satu penggunaan.
• Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid
 Macro Hyaluronic Acid
 Nano Hyaluronic Acid
 Bio-Hyaluronate
 Oligo-Hyaluronic Acid
 Super Nano Hyaluronic Acid
• Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit
• Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE
Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.



Hah bestkan produk terbaru safi ni.. salah satu sebab iris setia dengan produk safi ni sebab safi sudah lama bertapak kat malaysia ni. Punyala lama produk safi ni.. dari iris kecik lagi da ada produk ni.. so x keterlaluan kalau iris katakan bahawa produk safi ni adalah trusted brand orang kat malaysia ni.


#safiMy #safibalqis #safihydrationlotion

6 comments

  1. Tak pernah try lagi jenama Safi.

    ReplyDelete
  2. Hydrating lotions are irreplaceable if you have dry skin type and have to use something additional to normalize the state of it.

    ReplyDelete
  3. Replenish 360 offers one of the most affordable wellness and preventative services that are personalized and one of the most activating one-of-a-kind IV drip and infusions, vitamin and antioxidant supplementation, micronutrient therapy, and other additional supplementary wellness services to “renew your body, refresh your mind, and restore performance.” IV Therapy Near Me

    ReplyDelete
  4. As for me, I never understood people, who use lotions until I have tried it myself. The effect was impressive. I recommend everyone to try it.

    ReplyDelete