Id.az Face Fit Tensioning Sleeping Pack

Hi koranggg.. iris nak share satu produk yang agak bagus iris pernah guna.. iris dah guna produk ni selama sebulan. Guna hanya pada waktu malam je.. ianya untuk menganjalkan dan menegangkan kulit muka.. juga boleh mencerahkan kulit jika digunakan secara teratur.



Antara Kebaikan produk id.az Face Fit Sleeping Pack ini adalah : 

❤ boleh menganjalkan kulit muka
❤ membantu mengurangkan kedutan
❤ membantu mengembalikan v shape pada wajah.
❤ Anti penuaan




Setelah sebulan iris guna id.az Sleeping Pack ni.. iris dah rasa kurang sikit lapisan di bawah dagu (double chin) ini adalah masalah yang agak merimaskan bagi kaum wanita.. siapa la yang suka dagu berlapis kan.. so korang memang kena cuba produk id.az sleeping pack ni untuk membentuk kembali v shape pada wajah korang..

Tekstur Id.az Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack ini sangat halus dan sangat cepat meresap dalam kulit.




Id.az Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack ni mempunyai kandungan bahan-bahan yang dapat membantu mengurangkan kedutan di wajah, packaging dia pulak sangat ekslusive..

CARA PENGGUNAAN : ambil sedikit pada tapak tangan dan oleskan pada wajah secara urutan menaik pada kulit muka..

Korang boleh dapatkan produk ni di watsons.. dengan harga hanya rm199.00
Sekarang korang kena dapatkan sebab watsons tengah bagi potongan harga.. tinggal Rm 179.10.

 Ini review ikhlas iris tau.. setelah sebulan iris gunakan Id.az Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack ni, iris dapat sendiri rasakan kulit semakin anjal dan tegang.. kedutan halus juga semakin hilang. Apa yang paling best lapisan di bawah dagu juga semakin berkurang.
 Korang boleh tekan link kat bawah ini untuk pembelian cepat dan mudah..


https://www.watsons.com.my/face-fit-cu-v-tensioning-sleep-mask/p/BP_98213? ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK NOW AVAILABLE AT WATSONS



Jangan lupa mencuba tau.. kongsi bersama kebaikan produk yang bagus2.. takkan nak cantik sorang2 ye x? Hihii..

Ni sebelum menggunakan Id.az 

Ini selepas menggunakan Id.az

Berbezakan? 

No comments