Bertuahnya Siti Jamumall dapat tajaan kahwin 500k!

 Hai koranggg nak share la satu cerita viral baru-baru ni.. korang mesti kenal siti jamumall tu kan?
Tuah ayam Nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!



Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.
Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti.




Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan.





Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebabtu ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.
Antara founder yang sponser majlis siti bukan calang-calang company, wedding dress by Dlia Jean Bridal , deco majlis dan pelamin dari wedding by emma. dan beberapa celebrity ternama juga telah mendapatkan khidmat siti jamumall antaranye CHE TA, FAIZAL FBI, SHUIB , SARAH RAISUDIN, SHERRY IBRAHIM , SHAHRUL RIDZUAN, DAN LANA NORDIN .
Selain dari itu ada 13 Top Sponsor  yg terlibat antaranya :-

1. Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
2. Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
3. Grand Cake dari Mad About Cake
4. Vip Menu dari Rumpun Selera
5. Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
6. Jamu dari Seri Lady Empire Resources
7. Tudung Bawal Bridesmaids dari Gallery Bawal
8. Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
9. Telekung dari Pretty Aini
10. Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
11. Scarft dari Scarft By Mehrun
12. Printed Box dari Art Creation Printing
13. Perfume dari  Luxe Essencia Resources

5 comments