Review Milk Peel Cream Mask

Hiii selamat petang.. semoga korang sihat2 je ye.. macam mana aktiviti seharian korang? Mencabar tak? Mesti da letih kan setelah seharian korang beraktiviti.. tak kira la surirumah ke atau yang bekerjaya masing2 msti da letih setelah seharian menguruskan diri anak2 suami dan kerja hakiki masing2..

Oklah panjang pulak mukadimah kali ni hehhe.. sebenarnye nak kongsi satu produk cream mask ni.. iris dapatkan kat Althea.. nama produk ni Milk Peel Cream Mask..



Hah ni la produk Milk Peel Cream Mask tu.. tekstur dia halus dan berbuih lembut.. bila pakai kat muka akan timbul buih2 halus yang akan menjadikan kulit korang rasa segar dan selesa.. hah ok la kan bila dah penat2 tu malamnyr korang boleh guna mask ni untuk merehatkan kulit korang..

Mask ni bagus sangat untuk melembabkan kulit muka dan menghindarkan kedut2 halus.. dan yang best skli utk mencerahkan kulit sekali..

Cara guna dia pulak just ratakan Milk Peel Cream Mask ni kat seluruh wajah dan biarkan selama 30- 60 saat dan lepas tu boleh la cuci bersih.

So kalau korang tertarik nak try jugak produk ni korang boleh dapatkan di laman web althea.. just klik je link kat bawah ni tau..


https://my.althea.kr/milk-peel-cream-mask


No comments