Menikmati Dominos Pizza Sempena Kempen All About You!

Haii hari ni iris nak kongsi tentang pizza laa.. korang kalau nak makan pizza ape yang korang pandang ye?? Kalau iris yang pertama mesti la doh dia.. kalau boleh lembut dan tak liat walau dah sejuk..
Lepas tu sos dia.. mestilah sedap kan.. dan bahan2 yang segar..

Baru2 ni iris berkesempatan la join kempen all about you yang dianjurkan dominos pizza.. sebelum ni pun kalau terasa nak makan pizza memang akan cari dominos la.. sebab utamanye mmg sbb doh dia laa.. lembut dan tak liat walau da sejuk hihi..

So iris nak suggest la kat korang yang peminat pizza tu.. try la makan kat dominos pizza pulak.. mesti korang puas hati.. iris suka yang perasa aloha dan meatsaurus.. sedapp gile tau.. time tengah tulis entry ni pun teringat lagi kesedapan pizza dominos ni.

Jom2 try dominos pizza, mana tau nak sambut birthday ke atau sambut ape2 hari istimewa boleh la cuba beli dominos pizza.. banyak tawaran menarik.. lepas tu dominos ni selalu bagi kupon pizza free la.. erkh best sangat tau..
Pizza


Apa kata ujung minggu ni korang try order dominos pizza.. kalau x boleh pergi kedai pun boleh je order onlone kat web diorang.. senang je kan semua kat hujung jari.. boleh klik kat link ni:
www.dominos.com.my


Jom tgok video kat bwah.. best !!





..

3 comments

  1. wah feveret kitaorang ni yummy

    ReplyDelete
  2. Memang sedap..jom kita jadi geng Dominos hehe

    ReplyDelete
  3. Sedap Domino's Pizza..memang selalu beli sbb anak2 selalu mintak

    ReplyDelete