Berhujung Minggu Di Pak Jhon Steamboat Ioi Citu Mall

Haii.. korang biasa kalau makan steamboat kan makan kat mana? Arini iris nak share satu port baik punya yang korang kena try tau.. iaitu pak jhon steambot dekat ioi city mall.. cawangan kat ioi city mall ni baru je dibuka.. 




Just nak bagi idea kat korang yang mungkin nak celebrate birthday ke... annivessary ke.. memang sesuai sangat tau.. 

Ok nak share antara menu-menu yang ada.. semua sedap-sedap.. ada daging premium yang korang boleg mintak kat kaunter dia.. 

Ada berbagai jenis makanan laut,daging,fishball dan deretan sos yang semua sedap2.. makanan lain pun ada.. macam nasi goreng,mee goreng dan menu lain yang diorang akan up to date.. tak ketinggalan ada berbagai jenis dessert termasuklah ice cream, yang korang boleh cedok sendiri.. hahaaha bestkann.. siap boleh repeat sampai korang muak tau.. 






















































Wahh banyak sangat pilihankan?? Apa kata korang cepat2 pergi cuba hihi.. confirm puas hati.. 

3 comments

  1. fulamak byknya pilihan tak tau nak pilih mana

    ReplyDelete
  2. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan.. done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete
  3. Suka sangat stemboat. Lama tak makan. Belum penah cuba lagi restoren ni. Ramai review best.

    ReplyDelete