REVIEW: 50Gram x Swanicoco Show The Velvet Lipstick (Juliet Red)

hallooooo...sayang2 semuaa.. meh nak share sape yang nak bibir cantik merah letopss.. ade rahsia yang korang semua kena tahu tau... iris nak share satu produk lipstik yang mungkin akan jadi kegilaan wanita sekarang..

swanicoco red juliet
swanicoco red juliet lipstic
 hah ni la produk baru tu.. swanicoco lipstic red juliet.. produk ni dari korea dan berkolaborasi dengan 50gram dan yang bestnye produk ni dengarnya produk organic terbaik di korea  iaitu produk no 1 semulajadi di korea..

kat bawah ni ada sedikit info yang iris ambil dari laman web diorang dan iris nak kongsi dan korang kena tahu pasal produk swanicoco ni..


Natural Korean and patented ingredients (natural ingredients in Korea and patented ingredients from various countries)
The main ingredients of Swanicoco’s cosmetics are either extracted from Korean natural plants; patented ingredients from Europe, including France, which leads the global cosmetics ingredients market; or organically certified ingredients from the United States and Australia. Our products are created to be safe and to have great effects, with Epidermal Growth Factor (EGF), Fibroblast Growth Factor (FGF), and protein peptides.

Natural biotechnology research
Swanicoco does not use ingredients that are harmful to the skin such as dyes, artificial fragrances, chemical preservatives, steroids, alcohol, mineral oil, parabens, and benzophenones. Instead, we try our best to use only natural and fermented extracts, and have engaged in ceaseless research to make sure that natural components do not conflict one another when combined. We have thus obtained the optimal mixing method. Thanks to our efforts to create natural cosmetics that are safe, hypoallergenic, mild, and ideal for all skin types, we have succeeded at integrating biotechnology into eco-friendly natural ingredients for our cosmetics to have maximum skin-improving effect.

Secret Beauty (Ingredient: BIO Fermentation)
Fermented cosmetics applies the same technology used for fermented foods. During the fermentation process, particles become smaller, thereby enhancing their absorption rate on the skin. In addition, as they are natural components, they do not irritate the skin. Furthermore, during fermentation, nutrients that hitherto did not exist, such as amino acids and antioxidants, are generated to treat damaged skin and prevent skin aging. Swanicoco uses grains, fruits, vegetables, and Korean medicinal herbs as ingredients for fermentation, and integrates biotechnology into eco-friendly natural components to help improve the skin. Moreover, instead of purified water, we use fermented extracts, which accounts for 80% of our cosmetics. We have thus completed a step further through our upgraded fermented cosmetics technology.

lipstic
Red juliet limited edition

Ingredient list

Octyldodecanol, Isononyl Isononanoate, Silica, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Isoeicosane, Ozokerite, Ethylhexyl Palmitate, Microcrystalline Wax, Paraffin, Phenyl Trimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Polyhydroxystearic Acid, Kaolin, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hexylene Glycol, Fragrance, Phenoxyethanol, Ci 15850, Ci 45410, Ci 15985, Ci 19140, Ci 15850

swanicoco red juliet limited edition

 LIMITED EDITION show the velvet lipstick

BLACK EDITION
Swanicoco's Show the Velvet Lipstick - Black Edition not only offers vivid colors, but delivers moisture to your lips through natural oils!
Limited Edition
Only a limited amount of quantity will be sold and once it's sold out, we won't restock again!

hah korang kena tau dapatkan produk ni.. limited edition ni.. diorang takkan restock..

harga pulak mampu milik kena la dengan kandungan dan kehebatan produk ni heheee.. harganye cuma rm85.50 je.. kat bawah ni iris sertakan link untuk korang beli produk ni.. manatau korang teringin.. boleh klik je link ni:


10 comments

  1. Hai,jemput join segmen saya!!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  2. Red juliet ni dah jadi fav lipstick ana skrg ni. Suka dgn warna dia. Best tak kering kan bibir.

    ReplyDelete
  3. Cantiklah color dia...merah sungguh...
    Sis kalau lipstik memang suka jenis yang lembab-lembab dan tak kering..

    ReplyDelete
  4. wah cantik juga kaler dia harga pun boleh lah juga

    ReplyDelete
  5. WARNA LIPTISCK TU CANTIK LA..

    ReplyDelete
  6. Cantik color. Geram plak nengok. Qiya belum pernah pakai lagi warna merah makngah ni hehe

    ReplyDelete
  7. Wah, produk yang sangat menarik...

    ReplyDelete
  8. cantik2 warna dia...geram tengok tapi tu la sekarang ni tak leh guna warna terang sangat...#faktorusia hehe

    ReplyDelete
  9. Wah warnanya sangat menggoda..cantik sangat

    ReplyDelete