Shapee Disposable Nursing Pad

Hai korang arini nak share la ape yang selalu sis bawak dalam beg bile travel.. lagi-lagi bila kita ade baby yang masih menyusu badan..

nursing pad shapee

hah tu diaaa.. sis bawak sampai dua kotak tau sis bawak Shapee disposable nursing pad tu.. al maklumla.. time susu badan tengah banyak confirm la akan tembus ke baju kalau tak pakai nursing pad ni.. banyak jugak sis da try nursing pad ni.. so buat masa ni sis rasa jenama shapee disposable nursing pad ni antara nursing pad yang agak terbaik la jugak.. selama pakai nursing pad shapee ni tak pernah lagi susu tembus kat baju hihii.. lagi satu yang sis puas hati sangat sebab Shapee Disposable nursing pad ni nipis jee.. tak rasa tebal pun.. memang terbaik la..

nursing pad shapee

nanti kat bawah ni sis nak kongsi sikit info pasal shapee disposable nursing pad ni.. korang kena baca tau.. ilmu ni hihii

shapee


Shapee Disposable Nursing Pad (30PCS)
  • Ultra-Thin Design - 1mm thickness for extra comfort
  • Dri-Comfy Technology – stay dry for longer hours
  • Ultra-Water Absorber – absorb up to 55ml breastmilk
  • 3D shaped design – comfortably and discreet fit even when wet
  • Leak Proof Coverage – lock core helps absorb breastmilk for long lasting protection
  • Double Anti-Slip Adhesive Strips – Peace of mind when on-the-go
  • Made in Korea
  • Retail Price: RM18.90 (introductory price: RM13.90)

untuk maklumat lanjut atau cara pembelian korang boleh klik kat link bawah ni:

Where to buy?
Shapee brand store (www.theshapee.com)
Alternatively, you may wish to visit your nearest independent & chain baby store at www.theshapee.com/where-to-buy


ok last sekali sis nak bagi reward sikit kat pembaca setia blog sis.. korang boleh guna kod kat bawah ni untuk dapat 10% diskaun,untuk beli shapee disposable pad tu
. hah berbaloi kan.. murah2 je sis.. jom cpat grabb diskaun tu okey!
exclusive discount code: 10dnpblogger16 (10% discount) 
 Shapee Trading & Distribution (M) Sdn Bhd(1058466-U)
Mobile      +6012-7733045
Office        +607-5547488
Email         sales_sr@theshapee.com           
Address    No.119, Jalan Perdagangan 1, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor, Malaysia.
Website     www.theshapee.com

1 comment

  1. bagus nursing pad, boleh syorkan pada kakak CR nti

    ReplyDelete