Review Tenera Hotel Bangi

Hiii.. dua hari lepas sis berkesempatan menginap di Hotel Tenera Bangi.. Hotel Tenera ini baru sahaja dibuka.

sis nak kongsi sedikit sebanyak tentang hotel tenera ini untuk pengetahuan kite bersama..

Hotel tenera ini diuruskan oleh kpf hotel management sdn bhd. dimiliki sepenuhnya oleh Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad. kiranya Hotel Tenera ni macam maruah dan kebanggaan oleh generasi felda.

Masuk je di ruang lobi hotel tenera ni memang terpegun sangat.. cantik sangat macam istana.. staff pun sangat baik dan peramah.. anak sis pun diorang layan siap bagi biskut lagi.. ok yang ni banyak hotel sis pergi ni la hotel yang layan pelanggan sangat baik.. memang terbaik layanan hotel tenera ni.

hotel tenera
lobi hotel tenera bangi

tenera bangi
ruang lobi hotel tenera

tenera bangi
bahagian kitchen dalam apartment

tenera bangi
ruang santai hotel tenera

hotel tenera
bilik kedua

tenera bangi
ruang tonton tv
hotel tenera
buffet sahur
aneka juadah kuih muih
buffet sahur
buah buahan
buffet sahur

hotel buffet
buffet sahur

kolam renang
swimming pool

swimming pool
hotel
bilik utama
tenera bangi
bilik utama
toilet hotel
bilir air utama

cantikkan hotel tenera ni.. masa sis pergi ni sis amik apartment dua bilik.. lepas ni kalau ade rezeki sis nak try hotel dia plk..
apapun pada pendapat sis hotel tenera ni memang agak terbaik di dalam bandar baru bangi dengan lokasinya yang berdekatan dengan kipmall bangi jadi tak susah la nak cari makan atau barang keperluan.. maklumla bangi kan ade banyak butik-butik terkemuka, lagi-lagi nak raya ni mesti ramai yang dari jauh sanggup datang ke bangi ni.. jadi pilihlah hotel tenera sebagai tempat penginapan uols.. letih shopping boleh rehat dalam bilik hotel tenera yang super cantik ini.. sekian review super ikhlas dari sis hehhehe.. sis pun nak shopping raya lagi hujung minggu ni.. adakah hotel tenera akan jadi pilihan sis untuk menginappp?? jeng jeng jengg hihii.. ops terlupa nak ucap terima kasih pada staff Hotel Tenera atas layanan baik anda semua.

www.tenerahotel.com






5 comments

  1. menarik dan selesa sangat Alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. bestnya hotel ni...rate harga camna?

    ReplyDelete
  4. terbaik hotel ni..reunion pernah buat sini

    ReplyDelete