}); Suprise Gateway To Fraser Hill Resort Pahang - SHARING TO SOMEONE I LOVE

Suprise Gateway To Fraser Hill Resort Pahang

by - April 11, 2018

Hii korang pernah pergi fraser hill tak? Ni kali pertama iris pergi.. Masa birthday suami.. Pergi tak rancang.. Ni pun pergi atas urusan kerja jugak.. Masa tu ade kerja kat gua musang.. Balik tu husband trus naik fraser hill ni.. 
Lama da teringin nak pergi sini.. Tapi x sampai2 jugak.. Excited la kali pertama jejak kaki kat sini.. 

Huhu jalan naik dia kcik sangat.. Iris pergi ari isnin so mmg sunyi sangat jalan.. Masa tu pun da pkul 4 lbih petang camtu.. Seram la jugak sebab tempat tak biasa..

Sampai je kat fraser hill trus cari hotel.. Mmg xde orang sangat kat atas ni rsa sunyi dan lengang.. So try tanya bilik kat puncak inn.. Sbb hotel ni kat tengah2 bandar dia.. Hahah act dekat la ngn kdai makan depan tu je.. Tgok mcm kcik je bilik dia.. Lpas tu naik pulak kat shahzan inn.. X berapa mnarik sangat sebab dia cam atas bukit skit.. So malas nak cari2 hotel lagi kiteorg pergi la balik kat puncak inn tadi... Huhuu
 So kiteorg amik family room harga lebih kurang 180 untuk family room.. Boleh la dapat kat tingkat 4.. Da la xde lift.. Ape la buat family room kat atas2.. Pnat tau naik tangga..

Suasana agak sejuk.. Tapi weols x bawak baju sejuk.. Ye la x rancang kan nak g tempat camni huhu..

Tempat camni sesuai la kalau untuk rileks2.. Line tenet pun kelaut uols.. Boring skit la.. Just harapkan wifi kat lobi hotel. Btul2 nak sruh rest ni hahah..

Kat bawah ni iris kongsi sedikit gambar sebagai kenangan 😂😂 tak banyak amik pic sebab badan da penat.. Sampai jumpa lagi korangg.. Adios











































You May Also Like

5 comments

  1. saya pun tak pernah sampai lagi ke Bukit Fraser ni. Macam seronok je. :)

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya sejuk2 di musim panas ni. gigil tak? tak bawa sweater

    ReplyDelete
    Replies
    1. X sejuk sangat pun mama pp just nice je.. Cuma malam2 tu berebut jgk la selimutt kikii

      Delete
  3. kita tak jejak kaki lagi di fraser hill. macam syok sebab sejuk kan!hehe

    ReplyDelete