}); Superheroes Cafe Genting Highland - SHARING TO SOMEONE I LOVE

Superheroes Cafe Genting Highland

by - April 04, 2018

Sambungan dari entry genting highland.. Nak makan kat sana tak banyak pilihan sangat.. Tapi cafe ni antara pilihan terbaik bila anda berkunjung ke genting highland.. Serious highly recommend.. Makanan dia sepadan dengan harga.. Mmg sdap dan berbaloi tau..

Rainbow kek

Ak tau nak order ape hhaha

Black coffee

Act diorg bole brgado sblm pic ni di snap.. Erkh elok plk dlm picπŸ˜…

Grilled chicken

Mac n cheese

Spagetti meatball

Bday sape tah sibuk nak kek jgk

Sweet skit jee.. πŸ˜‚

Kiddy meal


Orange juice dan oreo milkshake

You May Also Like

10 comments

  1. wah sedapnya.. kek tu mmg nampak lazat sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap mama pp.. Anyway tq datang singgah lama iris x update blog hihi.. Nt iris balas kunjungan ye

      Delete
  2. sedapnyer tengok kek dan menu2 tu...kenapalah xjumpa cafe ni aritu...baru ke ni??

    ReplyDelete
  3. wow semua sedap...wiken ni nak naik genting boleh la try. Dah lama tak naik genting memacam dah ada kat atas. Bawa anak-anak jalan. Bestt

    ReplyDelete
  4. Bestnya. Dah lama tak naik Genting. Kek tu... Sedapnya.

    ReplyDelete
  5. Sukanya cafe ni semua tema superherous sampai ke hidangan pun sama. Huhu

    ReplyDelete
  6. Dekat sunway putra mall ada juga cafe ni kalau tak silap. Tp tak pernah singgah. Kt genting dah ada food court tau iris. Best juga.

    ReplyDelete
  7. Cake tu nampak comel dan menarik sekali.. Makanan pulak buat kecur air liur.. Klu g nnt boleh cuba

    ReplyDelete
  8. Adam suka lah superheroes ni. Cantik cantik je dekonya.

    ReplyDelete
  9. Tergelak sekejap AS tengok gambar Kiddie meals haha..sebab teringat page MAHN yang viralkan hasil kejadian nugget smileys yang tak menjadi~ Udah macam alien

    ReplyDelete