Seharian Di Genting Highland

Haiii korang lama gile iris x updated blog.. Rindu sangat nak blogging semula.. Atas faktor kerja iris terpaksa slow down blogging.. Now im back..!!

Dalam kesibukan kerja aritu sempat jugak la bercuti di beberapa tempat.. Salah satunye genting highland ni laa.. Ni pun atas urusan kerja dan sambutan hari jadi iris aritu.. Hihiii..

Last iris pergi genting ni tahun 2011.. Lama gler kan korang iris x jejak .. Themed park smua under constraction lagii.. So x banyak sangat aktiviti yang ade.. Tapi iris pcaye bile da siap genting highland ni msti gempak.. Tgok banyak bangunan besar2 diorg buat shopping mall pun bsar gler kat atas tu.. 

So iris kongsikan beberapa gambar yang sempat di snap masa kat genting highland aritu.. Mmg best la dan akan repeat semula bile smua da siap.. Nanti kite repeatttt k.. 😂😂😂😂

Genting highland
Genting highland cable car
Ni kaunter self service untuk beli tiket cable car.. Dia satu bangunan dengan genting premium outlet
Genting highland


Ni nak beratur untuk naik cable car.

Theme park yang masih dalam pembinaan


Snow world..
View dari dalam cable car.. Gayat sikit hahah


Strawbery farm kat gohtong


Hotel first world




Sejuk gler dalam ni -6 darjah celcius uols.. Hahah






Gadis dan bunga.. Eerkhhh?? Hahah
























3 comments

  1. wah...seronoknya....nampak kurus la sis hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenyataannye ke laut dalam sissy hahah..

      Delete
  2. Bestnya .. dalam sibuk2 bekerja kena juga spend time bcuti dengan family

    ReplyDelete