}); Hotel Ancasa Royale Pekan Pahang Review - SHARING TO SOMEONE I LOVE

Hotel Ancasa Royale Pekan Pahang Review

by - April 15, 2018

Hiiii hari ni iris nak kongsi pengalaman menginap di hotel ancasa royale pekan pahang. Hotel ni terletak di bandar pekan, dekat dengan banyak kemudahan.. Ape yang pasti banyak kedai makan berdekatan area hotel.. Banyak pilihan makanan yang sedap-sedap boleh di cuba di sekitar hotel.

Kalau malas nak keluar hotel ancasa royale pekan pahang ini juga ada menyediakan room service dengan banyak pilihan makanan.. Apa yang pasti semua makanan sangat sedap dan harga yang sangat berpatutan.


Ancasa Royale Resort - Pekan Pahang by Ancasa Hotel, terletak di Bandar Pekan, Pekan, merupakan satu pilihan popular bagi para pelawat. Pusat bandar hanya 47 km jauhnya dan boleh sampai ke lapangan terbang dalam tempoh 41 minit. Dengan lokasi yang mudah, hotel ini memberikan akses mudah ke tempat yang anda perlu lawati di bandar. Menawarkan tetamu hotel perkhidmatan yang unggul dan pelbagai kemudahan, Ancasa Royale Resort - Pekan Pahang by Ancasa Hotel komited untuk memastikan penginapan anda berada di tahap seberapa selesa yang mungkin. Kemudahan utama hotel termasuklah khidmat bilik 24 jam, Wi-Fi percuma semua bilik, meja depan 24 jam, fasiliti tetamu kurang upaya, daftar masuk/daftar keluar ekspres. Alami bilik dengan kemudahan berkualiti tinggi sepanjang anda menginap di sini. Sebahagian bilik menyediakan tuala, karpet, penimbang, televisyen skrin rata, kit menjahit untuk memudahkan tetamu berehat dan kembali bertenaga. Kemudahan rekreasi hotel, yang termasuk seperti pusat kecergasan, kolam renang terbuka, spa, taman permainan kanak-kanak, kolam renang (kanak-kanak) direka untuk anda melarikan diri dari masalah dan bersantai. Dengan lokasi yang ideal dan kemudahan sepadan, Ancasa Royale Resort - Pekan Pahang by Ancasa Hotel sangat memuaskan hati.


Hotel ancasa royale pekan pahang

View dari bilik kami

Ruang tv dan kerja
Ruang almari dan complimentary coffee

Complimentary dari pihak hotel

Twin bed yang selesa

Bath tub

Swimming pool

Kesimpulannye apa yang iris boleh kongsikan hotel ancasa royale pekan pahang ni memang hotel yang berdekorasi mewah dan sangat selesa untuk berehat bersama keluarga.. Pekerja yang ramah menambahkan lagi keselesaan ketika berada di hotel ancasa royale pekan pahang ini. Memang berbaloi.. Ingin rasakan pengalaman indah bercuti di pekab pahang?? Hotel ancasa royale pekan pahang adalah pilihan terbaik anda.. Sekian terima kasih.. Jumpe kite di next entry ok.. 

















You May Also Like

23 comments

  1. seronoknye dia dpt tidoq kat sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii next time jom join sis.. Boleh lepak3 sampai malam kat pool.

      Delete
  2. Wow mmg nampak.best sgt. Kalau ke pekan bolehlah cuba

    ReplyDelete
  3. bestnya dpat tido hotel Ancasa ni. Leh rendam lama2 kt kolam yg cantik tu

    ReplyDelete
  4. Tak sangka kat Pekan ada hotel secantik ini. Sesuai dijadikan destinasi percutian bersama keluarga ni.

    ReplyDelete
  5. Wahhhh selesa betul ye Hotel ancasa royale di Pekan Pahang nie. Siap ada swimming pool lagi. Kanak2 pasti suka kalau dibawa menginap di sini. Nak bawaklah family bercuti di sini

    ReplyDelete
  6. Luas dan bersih bilik hotel tu. Memang selesa lah nampaknya nak berehat bersama keluarga. Siap ada bath tub lagi. Swimming pool pun ada haa. Apa lagi yang takde semua ada.

    ReplyDelete
  7. Thanks for sharing. Cantik hotel ancasa royale pekan ni yer. Bilik pon nampak luas, cantik dan kemas. Dah lama tak tidur hotel. Kalau ke Pahang boleh lah try hotel ni.

    ReplyDelete
  8. selalu kalau ke pahang kami tidur rumah mak mertua je... huhuhu tapi nampak menarik lak kan, sekali sekala tinggal di hotel apa salhnya kan... nanti nak singgah la mandi swimming pool..

    ReplyDelete
  9. Nampak cantik la hotel ni. Boleh la try kat hotel ni pulak since tak pernah ke area Pekan ni untuk bercuti. Kalau event masa kerja dulu pernah la. Harga yang sangat berpatutan tu yang saya paling suka....

    ReplyDelete
  10. aida x pernah sampai kawasan DS Najib ni :)
    wow! gojes hotelnya.
    tq for sharing. kalau2 aida ter travel ke pekan, tau dah mana nak stay.
    selesa.

    ReplyDelete
  11. Nampak bersih dan tenang je hotel ni... bagus utk relaxing.

    ReplyDelete
  12. I yet to go to Ancasa to have a stay. Looks like it is a kids friendly hotel where all the kids would love to go.

    ReplyDelete
  13. Boleh tahan cantik hotel Ancasa ni...bersih dan pemandangan pun cantik..untung dapat bercuti kat sini...

    ReplyDelete
  14. Besar dan selesa la Mummy. View pun cantik. This will be our goes to kalau pi Pekan nanti.

    ReplyDelete
  15. Nampak luas dan selesa Hotel Ancasa Pekan ni..Dekat KL pun ada hotel ni juga kan. Berapa rate per night kat sini?

    ReplyDelete
  16. Canteknya hotel dia. Klu ke pekan, blhlah try menginap kat sini.mahal x satu malam???

    ReplyDelete
  17. Bilik kemas dan luas. Suasana hotel oun tenang dan cantik.kalau pergi pean boleh check in kat ancasa

    ReplyDelete
  18. unexpected size! Luas juga. Boleh golek-golek kat lantai dalam bilik lagi. Konsep bilik dia pun cantik dan kemas. :D

    ReplyDelete
  19. Hari tu sepatutnya sis nak gi dah..tapi pikir jauhlah pulak terus cancel. Rugi pulak tak gi..cantik jugak room dia

    ReplyDelete
  20. View dia cantik la...tu sungai ke muara ye?kita paling suka kalau hotel ada bath tub...best gila kot dapat me time dekat bath tub tu

    ReplyDelete
  21. Seronoknyaaaaa hehe. Dpt staycation sekejap pun jd la kan. Apa yg penting ada bath tub. Yayy

    ReplyDelete
  22. Lama tak turun Pekan, Pahang.. Boleh cuba hotel ini, bila ke sana nanti...

    ReplyDelete