PRINTCIOUS, Customize Hadiah Menarik Buat Yang Tersayang

by - October 30, 2017

PRINTCIOUS, Customize Hadiah Menarik Buat Yang Tersayang

Hi Assalammualaikum...

saya nak share kat korang semua idea untuk bagi hadiah kepada kesayangan korang semua..

So cara termudah meh kita check it out di website PRINTCIOUS ni ek

Apa itu PRINTCIOUS?

Meh baca nie


Printcious penjenamaan semula daripada website HeartBeat.my menawarkan pelbagai koleksi souvenir seperti t-shirt, mug, bantal dan perhiasan deko di ceramic tiles. Yang bertambah menarik, koleksi ini ditawarkan dengan pelbagaai rekaan dan kita juga boleh membuat tempahan istimewa mengikut citarasa yang dikehendaki.

Hanya layari di laman web Printcious, create akaun disana samada memasukkan detail peribadi mahupun log in menerusi akaun FB. Alah memane boleh janji ada account.


Seterusnya updatekan segala informasi diri terutama di bahagian alamat penghantaran.


Yelah kalau tak nak hantar gift korang cam ne plak kan


Seterusnya bolehlah buat pilihan jenis cenderahati yang hendak dibuat tempahan. Antara lain seperti:-

* T-Shirts
* Mugs
* Cushions
* Ceramic Tiles
* Phone Case
* Puzzles
* Mini Tees
* Mousepads

Ini baru kategori besar, ada lagi sub kategori yang aku rasa akan memeningkan kepala korang sebab designnya cantik-cantik belaka hahahahaha sebab aku pun pening, semuanya aku suka sampai rasa nak beli semuanya.

Di website printcious juga ada menyenaraikan jenis rekaan mengikut kategori. Jadi ini memudahkan kita sebagai pembeli untuk membuat carian.



Nampak? 
Tshirt pelbagai design yang cantik


Tengok di bahagian Cushion @ bantal ni.....
Banyak yang menarik dan cantik, rasa nak borong semua untuk membelinya


Hadiah ceramic tiles ni sesuai untuk kita hadiahkan buat seseorang tanda ingatan. Contohnya untuk hari jadi BFF, untuk kawan kerja yang akan berpindah dan sebagainya.


Kalau bagi mug boleh letak kat office kan, terus bersemangat nak minum kopi


Phone case pun cantik, telefon Iphone boleh, Samsung juga boleh dong..


Mousepads untuk hiasan di meja office, pilih yang ada kata-kata motivasi, confirm terus rajin keje ek


Bagi peminat puzzle, pun boleh pilih design sesuai dengan puzzle korang nanti


Mini Tees, boleh gantung kat kereta ke, dalam bilik ke even di mana yang korang suka lah kan

Ada pelbagai pilihan rekaan...
Semuanya cantik dan menawan

Nak lagi nampak lebih istimewa
Kita buat custom order...

Sebagai contoh aku pilih cushion ni


Boleh pilih jenis gambar yang hendak dimasukkan samada dari template yang disediakan atau fail dari drive kita sendiri.. Aku suka design ni jadi aku tambahkan sket text untuk jadikan ianya lebih personal kan.

Dah siap !


Terus tekan button CHECKOUT, sebab nak bayar dan cepat sampai hehehehhe. Aku nak surprise Mr Big la ni


Jika ada apa permasalahan seperti barang yang dihantar tidak menepati citarasa, rosak dan lain-lain, printcious akan sedia memberi respon dengan segera. Dan untuk pembelian lebih daripada RM60, kos penghantaran tidak akan dikenakan.


So, apa lagi jangan lupa terjah printcious

Buat pilihan cenderahati buat ur' precious!!

Untuk promosi dan keterangan lanjut boleh LIKE dan KLIK di https://www.facebook.com/printcious

You May Also Like

8 comments

  1. Pernah guna perkhidmatan printcious ni . Apa yg membanggakan ialah kualiti printing terbaik

    ReplyDelete
  2. seronok sgt kalau dpt hadiah customize sebab tentunya hadiah tu dibuat utk kita kan

    ReplyDelete
  3. Hasil printing tampak lembut dan classy, sangat sesuai untuk clothing masa kini. Shirt lives forever (y)

    ReplyDelete
  4. memang awesome printcious ni...
    delivery pun sgt laju...

    ReplyDelete
  5. dulu pernah daftar heartbeat... mmg seronok tengok hadiah2 yang boleh kita reka sendiri atau abadikan foto kenang2an, ooo rasanya akak pernah tempah pelekat kereta... mmg berbaloi2 dan cantik..

    ReplyDelete
  6. Salam singgah dan follow. Anda dijemput join GA saya! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. Dah pernah beli gift kat website ni..Best jugak sbb byk pilihan..Lgi best boleh design hadiah kita tu..nk buh gambar ke, wording sendiri ke..ikut la kreativiti memasing...

    ReplyDelete
  8. menarik menarik... boleh tgk lg ni

    ReplyDelete