PRINTCIOUS, Customize Hadiah Menarik Buat Yang Tersayang

PRINTCIOUS, Customize Hadiah Menarik Buat Yang Tersayang

Hi Assalammualaikum...

saya nak share kat korang semua idea untuk bagi hadiah kepada kesayangan korang semua..

So cara termudah meh kita check it out di website PRINTCIOUS ni ek

Apa itu PRINTCIOUS?

Meh baca nie


Printcious penjenamaan semula daripada website HeartBeat.my menawarkan pelbagai koleksi souvenir seperti t-shirt, mug, bantal dan perhiasan deko di ceramic tiles. Yang bertambah menarik, koleksi ini ditawarkan dengan pelbagaai rekaan dan kita juga boleh membuat tempahan istimewa mengikut citarasa yang dikehendaki.

Hanya layari di laman web Printcious, create akaun disana samada memasukkan detail peribadi mahupun log in menerusi akaun FB. Alah memane boleh janji ada account.


Seterusnya updatekan segala informasi diri terutama di bahagian alamat penghantaran.


Yelah kalau tak nak hantar gift korang cam ne plak kan


Seterusnya bolehlah buat pilihan jenis cenderahati yang hendak dibuat tempahan. Antara lain seperti:-

* T-Shirts
* Mugs
* Cushions
* Ceramic Tiles
* Phone Case
* Puzzles
* Mini Tees
* Mousepads

Ini baru kategori besar, ada lagi sub kategori yang aku rasa akan memeningkan kepala korang sebab designnya cantik-cantik belaka hahahahaha sebab aku pun pening, semuanya aku suka sampai rasa nak beli semuanya.

Di website printcious juga ada menyenaraikan jenis rekaan mengikut kategori. Jadi ini memudahkan kita sebagai pembeli untuk membuat carian.



Nampak? 
Tshirt pelbagai design yang cantik


Tengok di bahagian Cushion @ bantal ni.....
Banyak yang menarik dan cantik, rasa nak borong semua untuk membelinya


Hadiah ceramic tiles ni sesuai untuk kita hadiahkan buat seseorang tanda ingatan. Contohnya untuk hari jadi BFF, untuk kawan kerja yang akan berpindah dan sebagainya.


Kalau bagi mug boleh letak kat office kan, terus bersemangat nak minum kopi


Phone case pun cantik, telefon Iphone boleh, Samsung juga boleh dong..


Mousepads untuk hiasan di meja office, pilih yang ada kata-kata motivasi, confirm terus rajin keje ek


Bagi peminat puzzle, pun boleh pilih design sesuai dengan puzzle korang nanti


Mini Tees, boleh gantung kat kereta ke, dalam bilik ke even di mana yang korang suka lah kan

Ada pelbagai pilihan rekaan...
Semuanya cantik dan menawan

Nak lagi nampak lebih istimewa
Kita buat custom order...

Sebagai contoh aku pilih cushion ni


Boleh pilih jenis gambar yang hendak dimasukkan samada dari template yang disediakan atau fail dari drive kita sendiri.. Aku suka design ni jadi aku tambahkan sket text untuk jadikan ianya lebih personal kan.

Dah siap !


Terus tekan button CHECKOUT, sebab nak bayar dan cepat sampai hehehehhe. Aku nak surprise Mr Big la ni


Jika ada apa permasalahan seperti barang yang dihantar tidak menepati citarasa, rosak dan lain-lain, printcious akan sedia memberi respon dengan segera. Dan untuk pembelian lebih daripada RM60, kos penghantaran tidak akan dikenakan.


So, apa lagi jangan lupa terjah printcious

Buat pilihan cenderahati buat ur' precious!!

Untuk promosi dan keterangan lanjut boleh LIKE dan KLIK di https://www.facebook.com/printcious

30 comments

  1. Pernah guna perkhidmatan printcious ni . Apa yg membanggakan ialah kualiti printing terbaik

    ReplyDelete
  2. seronok sgt kalau dpt hadiah customize sebab tentunya hadiah tu dibuat utk kita kan

    ReplyDelete
  3. Hasil printing tampak lembut dan classy, sangat sesuai untuk clothing masa kini. Shirt lives forever (y)

    ReplyDelete
  4. memang awesome printcious ni...
    delivery pun sgt laju...

    ReplyDelete
  5. dulu pernah daftar heartbeat... mmg seronok tengok hadiah2 yang boleh kita reka sendiri atau abadikan foto kenang2an, ooo rasanya akak pernah tempah pelekat kereta... mmg berbaloi2 dan cantik..

    ReplyDelete
  6. Salam singgah dan follow. Anda dijemput join GA saya! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. Dah pernah beli gift kat website ni..Best jugak sbb byk pilihan..Lgi best boleh design hadiah kita tu..nk buh gambar ke, wording sendiri ke..ikut la kreativiti memasing...

    ReplyDelete
  8. menarik menarik... boleh tgk lg ni

    ReplyDelete
  9. mya baru je guna . order drawstring bag letak nama blog sendiri

    ReplyDelete
  10. Ramai juga dah cuba service di Printcious. Semua pun berpuas hati. Customize pada mouse pad pun cantikk.

    ReplyDelete
  11. Akak suka shopping kat printcious ni. Setakat ni dah borong 3 cushion, 1 canvas & 1 hp cover. Semua puas hati 😘😘

    ReplyDelete
  12. wah..menarik design-design diorang nih..ada masa kena tengok apa yang boleh beli drp diorang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah, menarik dan mudah nk order. Klik klik je settle

      Delete
  13. Design printcious ni semuanya lawa-lawa. Service pun tiptop. Tak rugi la pada siapa yang nak cuba design dengan printcious ni.

    ReplyDelete
  14. menarik sangat ni, boleh lah nanti cuba..senang jugak kalau nak bagi hADIAH dkt kwn2 atau keluarga

    ReplyDelete
  15. good! can do couple T with my bae! hahaha better if they got give you discount code for your readers! hehe

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  16. Macan-macam ada. Boleh tempah cenderahati kenang-kenangan dan hasilnya jugak cantik.

    ReplyDelete
  17. Thanks sharing.... Rass nak watbuntuk mak abah nanti

    ReplyDelete
  18. Bestnya boleh customize design ni. Boleh letak nama dengan gambar orang tersayang.

    ReplyDelete
  19. Agak- agak buat surprise kat boss ok x barangan printcious ni...heheheh...

    ReplyDelete
  20. suke tgk website diorg. sbb cntik2 je semua.

    hi jom la join n meriahkn segmen GA ray kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  21. Saya pernah jugak buat barang-barang diy dekat sini. Pernah buat baju dengan mug 3 biji. Suka dengan hasil dia

    ReplyDelete
  22. I like their printing quality and is good. The delivery is fast.

    ReplyDelete
  23. Bestnya kan sesuai nak hadiahkan org tersayang. Yaya suka yg print gambar atas mug tu hee

    ReplyDelete
  24. Printcious ni ada khidmat untuk print kat atas tali leher tak hehehe mana tahu kita nak customize tai sendiri baru nampak deference sikit hehehehe..

    ReplyDelete
  25. akk dah buat mug, color mug, puzzles pictures. puas hati sangat!

    ReplyDelete
  26. Akak suka kalau dapat hadiah customised mug. Ada sesap nak hadiah kat aka tak dari Printcious ni?

    ReplyDelete
  27. Mai buat tote bag dengan printcious, hihi happy & bangga galas bag penuh muka kucing mai :P

    ReplyDelete
  28. Wife saya buat bisnes lagi dengan benda ni, bisnes cenderahati. Bukan keluar modal pun. :) Selain printcious, wife saya guna photobook dan pixajoy. Leh la untung skit2 ... :) uhh leh beli gelang emas guna duit income kerja sampingan ni.

    ReplyDelete