REVIEW SHAMPOO DARI NATURAL ELIXIRS HIJAB SHAMPOO

by - September 15, 2017

IRISMYRA.COM
hijab shampoo


 

salam semua readers...

Rambut adalah mahkota bagi setiap wanita,,,bila sebut dengan mahkota ni, ia memerlukan penjagaan yang rapi supaya rambut kita sihat..lebih - lebih lagi yang berhijab kan.  rambut pun nak sihat jugak ya.. bukan tubuh badan jerr nak sihat.. penjagaan rambut terutamanya untuk wanita berhijab adalah sangat penting.

baru -baru ini iris berpeluang untuk review syampu dari Natural Elixirs.... putih suci pulak warna botol shampoo ni kan.. hiihii

syampu dan perapi rambut 2 dalam 1. kandungan syampu ini dalam 300ml. dan semestinya  bahan dalam kandungan syampu ini adalah naturally organic.. ini satu lagi keistimewaan hijab shampoo  yang iris suka. ia juga bertindak sebagai anti keguguran rambut.. kiranya banyak dapat manfaat dari hijab shampoo ni..

kandungan formula syampu hijab yang menggabungkan bahan - bahan organik seperti minyak nettle, ekstrak bunga kamomil dan minyak tea tree. ke semua bahan ini kaya dengan khasiat untuk menguatkan, melindungi dan mencegah keguguran rambut. walaupun dalam keadaan berhijab, rambut memerlukan pendedahan yang secukupnya kepada udara dan cahaya matahari untuk memastikan ia sihat dan kuat.

jom kita tengok apa formulasi unik syampu hijab ini:

1. membersih dan melembapkan rambut dan kulit kepala
2. mengawal pengelupasan semulajadi kulit kepala dan menjadikan ia segar semula.
3. menyeimbangkan pengeluaran sebum dan mengurangkan minyak yang berlebihan
4. sifat antioksidan yang melindungi rambut daripada kerosakan dan penuaan awal
5. memberi tenaga dan menyegarkan semula akar rambut untuk rambut yang berkilat dan sihat
6. mencegah keguguran rambut dan kelumumur.

hijab shampu ini sesuai untuk semua jenis rambut.

PENGALAMAN REVIEW HIJAB SHAMPU

keadaan rambut iris jenis yang berminyak,minyak dirambut kalau berlebihan tak boleh jugak, kalau tak ada minyak nanti rambut tu akan kering.

setelah 6 hari iris cuba shampu hijab ni, iris dapat rasa kan rambut sedikit kelainan hii.hii. rasa lembut dan rambut kurang gugur .bau tak adalah kuat sangat.. dan berwarna jernih macam gel.. .bila tuang tu laju keluar dari botol..

sememangnya pilihan untuk wanita berhijab masa kini

jangan lupa untuk maklumat lanjut mengenai Natural Elixirs, korang semua boleh layari di

Facebook
Twitter


Pinterest

Natural Elixirs Sdn Bhd

Instagram

dan berita baik, korang semua boleh dapatkan hijab syampu ni di LAZADA .. lagi senang kan. klik link di SINI.harga mampu milik.

Atau boleh beli disini.. 11streets
Klik LINK  ni.. 

#hijabshampoo #naturalelixirs #naturallyorganic #antihairloss #nodandruff #shampootudung 

You May Also Like

10 comments

  1. Keep seeing this shampoo review every where, really must try it!

    KakSu | Membantu ibu2 dirumah membina blog dan bisnes online

    ReplyDelete
  2. Macam2 jenama shampoo untuk wanita bertudung sekarang ni.

    ReplyDelete
  3. Looks like a good shampoo for Malays. Definitely will recommend it to my Malay friends.

    ReplyDelete
  4. looks interesting.. must try it out... I like hijabsters shampoo as the fragrance last longer and fresher

    ReplyDelete
  5. Ahhhh I absolutely love the design of your blog! Hats off especially your head picture. Oh talking about this post I guess we don't get this product here but still a good one

    ReplyDelete
  6. Nasib kita tidak bertudung hehehehe tapi boleh lah beli tuk adik atau emak nanti thanks....

    ReplyDelete
  7. Alamak... xpernah pula dengar nama sampoo ini... lelaki pakai, ok x? rambut tengah panjang mengurai nie hahahha

    ReplyDelete
  8. penjagaan rambut & pemilihan syampoo sangat penting , kadang tak semua syampoo sesuai dengan kulit kepala kita kn

    ReplyDelete
  9. Memang patut dijaga dengan rapi mahkota wanita ini. Kalau tidak, akan menyebabkan ketidakselesaan pada diri dan orang lain juga

    ReplyDelete
  10. sound nice this shampoo. thanks for info. now I follow your gfc too!

    ReplyDelete