Review Produk Najlaa Baby Balm

by - September 13, 2017



Hai hari ni iris nak kongsikan kebaikan produk najlaa baby balm ni.. Sekarang ni kan musim demam la.. Batuk selsema memang penyakit berangkai yang berjangkit-jangkit dari satu anak ke satu anak.. 

Time anak sakit ni letihnye memang extra la.. Tambah pulak mak nye pun terjangkit sekali.. Saya pula bila kena batuk memang payah nak baik.

Lepas tu satu hari ade kawan facebook dok promote la product najlaa baby balm ni.. Tergerak pulak rasa hati nak try memandangkan yang kecik ni batuk berkahak agak teruk. Dah try bagi ubat klinik pun tak nampak perubahan sangat.
Tu yang tergerak nak try produk baby balm ni..

Bile sampai je produk ni terus sapu kat bahagian belakang badan(area tulang belakang) dada, ubun-ubun, pelipat2 kaki dan tangan.. Tapak kaki dia then pakaikan stokin sebelum tidur..

Yang tak sangkanye bangun pagi tu.. Batuk memang ada lagi tapi kurang.. Selsema hilang.. Kahak pun nampak dah tak bape banyak.. Trus mama pun try skli.. Alhamdulilah mama pun dah rasa ok sekarang

So saya nak war2 kan la kebaikkan produk ni sebagai salah satu ikhtiar untuk ibu2 diluar sana mencuba jika anak anda mengalami batuk dan selsema.. Try la ok.. Mana tau serasi dengan anak anda.

Ni la produk hebat tu..



Yang kecik comey tu free gift dari seller.. Minyak essential oil.. Bau dia wangi giler.. Macam bau lavender.. Sedap sangat.. Sesuai untuk kulit kering dan tumit kaki.. Rasa lembab je kulit.. Takde la macam kulit biawak kan hahaha😂😂

Ok see uols next entry..tq





You May Also Like

11 comments

  1. Nextime nak try, anak mrs pip slalu sgt flu...

    ReplyDelete
  2. macam best je essential oil tu...bolehla cuba beli nanti...

    ReplyDelete
  3. dh tak de baby tapi boleh la guna utk diri sendiri kan..

    ReplyDelete
  4. First time dengar ni. Bagus utk baby2 kan. cepat selesa, baguslah.

    ReplyDelete
  5. Good sharing for the mummies! <3

    Love,
    MissJasJas
    www.missjasjas.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Loved the product. Will surely try on my KL layover!

    ReplyDelete