Restoran Kambing 40 Hari Batu Pahat Johor

by - September 23, 2017

Hii uols.. Hujung minggu aritu iris berkesempatan balik kampung di kota tinggi johor.. Sambil balik kampung sambil jalan la kan..

So tadi masa nak balik ke rumah berkesempatan singgah di restoren nasi kambing 40 hari di tepi highway lebuhraya utara selatan menghala ke utara.. Kedainye tepi jalan je.. Tapi kalau nak pergi kena la masuk exit yong peng atau machap.. Kalau hujung minggu memang berbaris kereta kat tepi tu. Memang panjang la berbaris nak order nasi tu. Selalu kalau lalu memang tengok je..  Sebab iris jenis yang tak suka berbaris atau berebut-rebut.. Malas rasa..

Tapi tadi sebab mungkin awal lagi lebih kurang jam 10.30 pagi tengok ade lebih kurang 5-6 kereta je.. Terus en suami offer untuk singgah.. Kite pun senyum lebar je la.. Menandakan setuju dengan cadangan dia.. 😆😆 malu-malu kucing konon.. 😙

Ni antara gambar yang sempat ditangkap..x banyak pun sebab tak tahan dah bau nasi beriani yang menggamit2 perut hihi..

irismyra.com
restoran kari kambing 40 hari
irismyra.com
ruang makan yg luas
irismyra.com
tempat order nasi
irismyra.com
cashier
irismyra.com
set dulang utk 2 pax
So untuk penggemar2 makanan sekalian yang belum pernah cuba makan kat sini boleh la cuba try test makan kat sini tau.. insyaallah berbaloi uols..



You May Also Like

7 comments

  1. Kena beratur lama x iris? Teringin nak pegi tp takut kena beratur lama je

    ReplyDelete
    Replies
    1. X jugak mama pp.. Sbb masa tu pgi hari kerja pas tu g awal dlm pkul 10.30 camtu.. X ramai lg org.. Klu pegi time lunch mmg pnuh la..

      Delete
  2. Ok nnt kita pegi eh...da lama ngidam nk mkn kt sini

    ReplyDelete
  3. Saya dah pergi makan sini juga. Memang sedap!! Bila nak repeat ..mengidam pula tiba2 hahahah

    ReplyDelete
  4. Saya tak pernah makan di sini. Mahu cuba juga.

    ReplyDelete
  5. Mama berjaya juga makan nasi Arab kat sini. Mmg x tunggu lama pun. Sedap Sgt mama bg 5 bintang hihi

    ReplyDelete