ABC KELAPA TANJONG IPOH,KUALA PILAH NEGERI SEMBILAN

by - September 13, 2017



Haii iris nak kongsi tempat menarik untuk dicuba uols sambil jalan2 tu boleh singgah kat pekan tanjong ipoh kuala pilah ni.. Bagi penggemar ABC,LAKSA,CENDOL DLL.. boleh try datang sini cuba menu istimewa diorang tau..




irismyra.com
Abc kelapa Tg.Ipoh


irismyra.com
ABC kelapa Tg.Ipoh

irismyra.com
ABC Tembikai pun ada


irismyra.com
meja pun banyak

irismyra.com
laksa memang kick

laksa dia memang pekat kuahnye.. memang terasa la.. tapi kalau orang resdung standby la lepas tu confirm bersin2.. sebab dia ade petis.
irismyra.com
Air kelapa Jando Pulang
air jando pulang ni pulak agak refreshing.. dia campur gula melaka dalam tu.
irismyra.com
Kelapa Ice Cream

yang ni memang sedap.. puas minum..air kelapa dia banyak isi pun lembut dan padat. tambah pilak dengan icecream memang terangkat la..
irismyra.com
ABC kelapa... paling NGAM..
yang ni memang kegemaran kanak2 dan opcoz mak bapak skli hihi.. kalau yg ngandung tu jgn terliur heh hihii.. sdapp sangat.. manis mua cukup..


Banyak lagi tau menunye.. X larat la nak cuubaa semuakan... Hihi...  Takpe next tiime. Pegii nak try menu. Lain pullak. hihiii adiossss..

You May Also Like

4 comments

  1. OMG kat KL susah nak cari ABC Kelapa ni kalau ada pun sangat mahal teringin lak kita nak pergi waaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. amboii, laksa dan tembikai ais tu nampak macam sangat sedap! nak cuba la!

    ReplyDelete
  3. Ohhh the Asam laksa look so good 🤤 The coconut drink as well! Will sure to drop by !

    ReplyDelete
  4. nak kelapa ice cream tu. mak aih sedap pulak nampak. hehehe kalau datang tanjong ipoh ni, nak cari . hehe

    ReplyDelete