Merve cosmetic.. Cantik bukan lagi fantasi

by - August 02, 2017

Assalammualaikumm..
Gempak je kan uols tajuknye... Camne la cantik bukan lagi fantasi yek.. Huhu
Betul ni dengan merve cosmetic kulit akan lebih flawless dan menutup liang2 roma yang terbuka..bile dah licin camtu mekap pn tampak cantik dan berseri tau..
Kite pulak sejenis kulit yang agak oily dan ade jerawat halus2 tu.. Bile pakai je fondation merve ni.. Kulit nampak licin je n putih gebu tau.. Tu yg kite suke sangat2.. Pas tu cover plk ngan compact powder dia.. Perghh hasilnye mmg superb..  Harga pulak agak berpatutan la..
Maka betul la kata founder merve cosmetic... Kini cantik bukan lagi fantasiii..
Betul uols jom cubee.. Bukan untuk sapa untuk diri kite sndri agar lebih bkeyakinan... Kan kannnn..
Hihii sampai sinii dulu yeee.. Thank youu
#Merve cosmetic
#cantikbukanlagifantasi
#merveserum
#mervefondation
#mervecompactpowder


Myra
irismyra

Tunggu next entry plk kite mekapp2 hihi..

You May Also Like

15 comments

  1. fewittttt...cantik meletop sistaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite ikut jejak langkah sistaaa hahha

      Delete
  2. Pernah dengar Merve, foundation dia cantik x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn setakat cantik sis.. Tp dia blend ngn kulit kite.. Rsa ringan dan halus je kat muka.. X bminyak pn..

      Delete
  3. Baru dengar brand ni. Whoa! pandai awak blend. Flawless gitu!

    ReplyDelete
  4. HMM... everytime I turn around there is a new brand somewhere.. this one looks pretty interesting also... need to go check it out and see

    ReplyDelete
  5. Kawan saya pun dah pakai - malah jadi agent dah sekarang.

    ReplyDelete
  6. Haven't hear about this brand yet. Seem not bad.

    ReplyDelete
  7. cantik! Tak pernah dengar lagi brand ni. Baru ye?

    ReplyDelete
  8. Love the brightening and fresh effect of your look.

    ReplyDelete
  9. best ye ?? heheh boleh cuba nnti

    ReplyDelete