Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

by - July 31, 2017



Ok, berikut adalah syarat2 nye ye:
1. Add Blog MamaPipie  Dalam bloglist korang (done)
2. Follow Instagram MamaPipie (done)
3. Follow GooglePlus MamaPipie (done)
4. Buat satu entry Dan tepekkan gambar belon comey kat atas Tu Dan link kepada entry ni (done)
5. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini. (done)


Assalammualaikum...
Alhamdulilah hari ni dapat join giveaway mama pp blogger kesayangan iris... Kenapa? 

Jawapannye adalahh.....Hihiii. Sebab mama pp antara blogger yang sangat sangat sangat rajin blogwalking blog iris...  Tq mama pp.. 
Semoga dimurahkan rezki.. Amin

Jom uols join giveway mama pp.. Mane tau brrtuah boleh dapat shawl yg shantekkk2 tu.. Boleh bgaya time raya haji nantiii kannnn ...😂😂

You May Also Like

15 comments

  1. Mama sayang iris jugak hihi..Tq iris pun rajin singgah blog mama. Tq ye iris sudi join. Good luck

    ReplyDelete
  2. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  3. All the best to you, how you win it.

    ReplyDelete
  4. What a generous giveaway! Good luck to all entries :)

    ReplyDelete
  5. Giveaway! Awesome! Wish all participants good luck 💕

    ReplyDelete
  6. Whoa, goodluck ya !
    Hope ada rezeki sama, hehe~
    Mehla singggah visit blog sayaa
    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  7. Good luck Iris! Huda singgah dari giveaway yang sama =) Jemput Blogwalking blog huda juga yer.
    >> http://www.ceritahuda.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  8. Good luck. Kinah singgah dari GA sama
    http://ape-kinah.blogspot.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html
    all the best ye

    ReplyDelete
  10. Goodluck singgah dari GA yang sama

    ReplyDelete
  11. Gudluck....kita pun join juga ga ni ...
    Cheers.

    ReplyDelete
  12. Gudluck....kita pun join juga ga ni ...
    Cheers.

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    http://www.mariafirdz.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    Semoga berjaya... 😊

    ReplyDelete