Tema baju raya 2017

by - June 16, 2017

Looking Good & Beautiful  with Lazada

Hai Assalammualaikum.. lagi berapa hari je kite umat islam nak sambut Hari Raya Aidil fitri.. persiapan uols macam mana dah siap ke langsir baju raya bagai tu.. kuih2 raya lagi.. banyaknye lahai.. pening pulak bile pikir2.. belom lagi pulak persiapan baju raya untuk anak-anak... banyak betul nak kena siapkan ni.. tapi yelakan.. setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini... hihiii

Sebut tentang baju raya ni.. satu family tahun ni dah decide pilih tema kaler purple


Tapi tak susah mana pun sekarang aplikasi lazada kan ade.. pilih je yang mana berkenan lpas tu tunggu je abang posmen datang hantar depan pintu umah.. sempena bulan ramadhan ni lazada ade buat offer berbaloi baloi..

Raya Fashion(link) : Shop Your Raya Look with Discount up to 80%

boleh klik link kat atas ni⇑

Ciri2 baju raya yang terigin di pakai raya tahun ni opkos la style kepok2 ade lip lap skit2 huhuu
Tahun ni nak pilih baju dari Ash&Annas cantik2 design baju dia.. ala2 sari yanti tau bile pakai.. 

 Marhaban Ya Ramadhan and Riang Ria Raya sale (http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/)that will take place from May 19 to 30 June (where you can find special discounts up to 90%!). 





Cantikk sangat la baju kat atas ni.. Ni la baju idaman saya nak pakai raya tahun ni.. Moga tercapai la hendaknye.. Mana tau ade rezeki menang voucher dari lazada hihii.. Amin



Di samping tu ade jugak yang saya dah shopping awal2 untuk persiapan raya tahun ni dengan lazada.. Memang berbaloi harga lazada.. Yang penting harganye mampu milik tau..
Jom chek it out barang2 yang saya tengah tunggu lazada hantar ni hehehe..


myra
maybelline

myra
hair straightner

 myra
chanel makeup set

myra
mango

myra
himaya shawl
Berbaloi -baloi kan shopping kat lazada ni.. Tak payah sesak2 dengan orang.. Rilek2 je depan phone sambil baring2 hihii.. 

Terima kasih ye semua sudi luangkan masa membaca entry saya kali ni.. Doakan juga ye kot2 boleh menang contest lazada ni hehee.. 

Sekian...


 Marhaban Ya Ramadhan and Riang Ria Raya sale (http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/)that will take place from May 19 to 30 June (where you can find special discounts up to 90%!). 


You May Also Like

5 comments

  1. I also use the Lazada app, and last week I had my haul. It is addicting especially when they have hard-to-resist sale!

    ReplyDelete
  2. I also use the Lazada app, and last week I had my haul. It is addicting especially when they have hard-to-resist sale!

    ReplyDelete
  3. Rambang mata kalau buka website lazada nih ☺

    ReplyDelete
  4. Memang best shopping kat Lazada. Kadang-kadang tu menyesal tapi penyesalan itu sebentar cuma. haha

    ReplyDelete
  5. Kalau shopping dekat lazada, semua benda rasa nak beli, even yang tak perlu!

    ReplyDelete